Transport rutier

Efectuam transporturi, in conditiile cerute de client, a unei game variate de marfuri pe categorii de greutate si importanta, de la colete la camioane complete, sprintere dedicate cat si camioane mari (22 tone) cu unul sau doi conducatori auto pentru nevoile urgente.

Activitatea de transport este coordonata de catre expeditorii celor doua puncte de lucru din Olomouc, Cehia si Zigoneni, Arges, Romania. Acestia urmaresc permanent marfurile, pastrand constant legatura in ceea ce priveste stadiul incarcarii/ descarcarii.

 

Transporturi

 

Unul dintre punctele noastre forte este varietatea autovehiculelor care ne permit indeplinirea oricarei conditii de transport, astfel flota proprie Mb Czech este formata din:

  • camioane 22 tone (normale, mega si jumbo)
  • camioane 12 tone + remorca
  • camioane 7,5 tone
  • sprintere prelate si carosate de 7,8 si 10 europaleti

Autovehiculele sunt dotate cu GPS pentru a permite actualizarea in timp real a locatiei si monitorizarii pe tot parcursul transportului.


In scopul de a fi intotdeauna pregatiti pentru a raspunde solicitarilor variate, MB Czech Import Logistic desfasoara si activitate de intermediere in transporturi rutiere sub licenta pentru activitati conexe.

Asfel putem asigura de cea mai buna satisfacere a cerintelor, necesitatilor si exigentelor clientilor.